Siječanjske pogodnosti sa Ziajom!

Volite li Ziaju, ovaj kultni beauty brend koji nas je u proteklim godinama u potpunosti razmazio, ali i naučio kako kvalitetna njega lica, tijela i kose ne mora nužno biti i skupa vjerojatno s nestrpljenjem očekujete s kojim novitetima i pogodnostima Ziaja ulazi u novo desetljeće!

O novitetima, koje upravo testiramo ćemo još malo šutjeti, ali vam zato ovdje donosimo čitav niz pogodnosti koje će vam pomoći da u siječnju kupite proizvode koje koristite (ali i koje želite isprobati) po posebnim cijenama!

ziaja-beauty-kozmetika-njega-koža-modnialmanah

Evo koje vas pogodnosti očekuju u dm-u :
• Od 01.01.-15.01.21. BRAND KUPON -30x više bodova na cijeli Ziaja brend! Potrebno je aktivirati kupon preko dm portala kako biste prilikom kupnje bilo kojih Ziaja proizvoda ostvarili 30x više bodova.
• Uz to, napominjemo kako dm ima i trajnu akciju (od 24.12.-05.05.21) DCUSV (Dobre cijene u svako vrijeme) tijekom koje su svi Ziaja proizvodi dodatno sniženi.
• Ziaja higijenski gel s hidratantnim i antibakterijskim sastojcima za pranje tijela i ruku 400ml na dodatnom je sniženju i sad mu je cijena 19,90kn.

U Bipi vas očekuju ove pogodnosti:
• Od 07.01.-20.01.21. Bipa “LETAK KOSA” 1+1 GRATIS na šamponima za kosu & 50% na ostatak asortimana kose- Kozji regenerator, maska, Kašmir & Argan ulje za kosu i maske. Šamponi za kosu se mogu međusobno kombinirati.
• Od 01.01.-31.03.21. BIPA CARD- iskoristite akciju na pilinge za tijelo & Acai Berry gel za tuširanje
• Od 21.01.-03.02.2021. Bipa ima letak 1+1 gdje u kojem možete pronaći Ziaja kreme za ruke (Kozje mlijeko, Kašmir, Argan, Svila i Ceramidi) te losionima za tijelo (Kozje mlijeko, Kašmir, Kakao, Argan, Svila, Ceramidi i Naranča)! Tijekom ove akcije moći ćete kombinirati cjenovno iste proizvode (npr. Kozje krema za ruke + Kozje krema za ruke jer iznosi 18,90kn, isto kao i Kašmir kremu za ruke sa Svilom/ Ceramidima jer sve tri iznose 14,90kn). Losioni za tijelo svi iznose 34,90kn tako da se oni mogu kombinirati međusobno.

Trenutno nema komentara

Comments are closed