Sezonu shoppinga otvara Revolut Metal kartica

Volite li Revolut već danas odlučite što vam je draže Silver ili Space Grey koje onačavaju dvije vrste metal kartica koje možete naručiti putem aplikacije. Uz to, na raspolaganju vam je i pet ekskluzivnih boja (Black, Gold, Rose Gold, Silver i Space Grey) ali i povezivanje do dvije Metal kartice na svoj račun svojim planom pretplate.

Revolut Metal kartica je beskontaktna izrađena od jednog komada nehrđajućeg čelika, a teži 18 g, što je tri puta više nego obična kartica, ona je revolucionarna, kao i način plaćanja za koji se koristi.

metal-revolut-mastercard-modnialmanah-shopping

Revolutov plan Metal kartice pruža korisnicima ekskluzivne pogodnosti, kao što su mogućnost povrata novca do 1 % u bilo kojoj od 29 valuta i 5 kriptovaluta koje podržava Revolut, vlastiti osobni pomoćnik za rezervaciju letova, festivalskih karata i sličnih stvari te rani pristup novim značajkama, primjerice nedavno pokrenuta značajka trgovanja bez provizije.

Osim toga, mnogobrojne su prednosti upotrebljavanja Metal kartice, među ostalim, podizanje do 600 GBP mjesečno na međunarodnim bankomatima, pristup u više od 1000 salona u zračnim lukama, jednokratne virtualne kartice za dodatnu zaštitu tijekom online kupovine, neograničena konverzija, besplatni međunarodni prijenosi novca, korisnička podrška 24/7 te besplatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu.

Revolut je privukao stotine tisuća korisnika Metal kartice od pokretanja plana pretplate u kolovozu 2018., s više od 8 milijuna korisnika praktičnih svakodnevnih značajki Revolutove kartice i aplikacije, kao što su trenutačne obavijesti o trošenju, nadzor budžeta, mogućnost štednje, sigurnosne postavke koje se mogu prilagoditi te mogućnost slanja novca prijateljima i obitelji diljem svijeta.

Trenutno nema komentara

Comments are closed