Saznajte zašto je ljubav odgovor na skoro sve u Lisinskom 20. veljače

Poznata po svom jasnom i pristupačnom stilu, psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić vas poziva na predavanje pod nazivom Ljubica o ljubavi u Koncertnoj dvorani Lisinski 20. veljače 2024. s početkom u 19:30 sati. Ova eminentna autorica serijala psiholoških priručnika obećava otkriti zašto je ljubav odgovor na (skoro) sve. Ljubica o ljubavi nije samo predavanje, već prilika za inspirativan i edukativan doživljaj.

Na ovom zanimljivom predavanju, Ljubica Uvodić-Vranić, članica Hrvatske psihološke komore s bogatim iskustvom u radu s ljudima, podijelit će svoje znanje o ljubavnim odnosima i odgovoriti na brojna pitanja koja mnoge zanimaju. Uz uvijek aktualne teme kao što su ljubomora, prekidi, svađe, odnos s djecom, kako pronaći i zadržati ljubav, a kako preboljeti i još mnogo toga, prisutni će dobiti korisne savjete kako unaprijediti svoje osobne odnose.

ljubica-o-ljubavi-ljubica-uvodić-vranić-lisinski-modnialmanah

„Ljubav može biti odgovor skoro na sve, a kako otkrit ću u Lisinskom na predavanju koje će biti jedinstvena prilika za sve koji žele naučiti nešto novo o odnosima, koji žele graditi svoje odnose i riješiti ono što ih muči, oko čega imaju dileme. Volim pristup koji je jednostavan, blizak i razumljiv svima tako da nakon predavanja možete odmah primijeniti ono što ste čuli i uvjerite se i sami da je ljubav ključ svega.“ – u najavi ističe poznata autorica i renomirana psihologinja

Predavanje o ljubavi najavljeno je jedinstvenim crtežima ugledne umjetnice Tisje Kljaković Braić koja je dala posebnu notu i vizualni doživljaj temi ljubavi koja je u fokusu predavanja. Splitska slikarica i karikaturistica Tisja Kljaković Braić poznata je po crtežima koje na duhovit i šarmantan način potiču na razmišljanje o međuljudskim odnosima i emocijama. Njeni umjetnički crteži imaju prepoznatljiv stilski izričaj i na simpatičan način prikazuju svakodnevicu ljubavnih odnosa, a na vizualima za predavanje u Lisinskom su navedena samo neka od mnogih pitanja na koja će Ljubica Uvodić-Vranić temeljito odgovoriti.

Osigurajte svoje mjesto i budite dio jedinstvene prilike za učenje i inspiraciju kako ljubav može biti odgovor na (skoro) sve. Organizator predavanja je Real grupa, a ulaznice su još dostupne i možete ih kupiti na lisinski.hr ili na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS