Savršen spoj za jesen – Jadran čarape + Höglice

Na nedavno održanoj promociji nove kolekcije Jadran čarapa u kultnom zagrebačkom Högl shoe store-u, mnogobrojne su ljubiteljice mode i modnih trendova pitale isto – kako odabrati idealan model obuće i koje hulahupke savršeno figuriraju različitim oblicima nogu.

Modna savjetnica i stilistica Alma Premerl Zoko za tu je prigodu isprobala 3 hit kombinacije i pokazala slijedeće…

MIX and MATCH uzoraka
Hulahupke Mia Arssi by Jadran Čarape spajaju dvije vrste uzorka utkanih u finu mrežu. Izražajan uzorak prolazi sredinom hulahupke čineći tako vaše noge užima (i dužima). Budući da je ove sezone u trendu mix and match uzoraka, ovakve hulahupke nosite uz trendy pepita cipele iz nove Högl kolekcije

hogl-jadran-čarape-fashion-modnialmanah

MREŽA VS ANIMAL
Dva trenda koja ne silaze s modnog trona godinama, dvije su priče koje odlično osvježavaju najklasičnije kombinacije naglašavajući osobnost svake od nas. Mrežaste hulahupke Jadran čarape , kad su srednje gustoće, optički sužavaju listove i bedra i odlično se kombiniraju uz gležnjače. Poput ovih novih Högl gležnjača čiji je unutarnji dio animal printa. Mogu se nositi podignuto, tako da se ne vidi print ili zavrnutog gornjeg dijela kako bi do izražaja došao uzorak kojeg povežite s ostalim Högl detaljima, torbicom i raskošnom maramom.

hogl-jadran-čarape-fashion-modnialmanah

RETRO TOČKE
Točkaste hulahupke su ponovo u modnom fokusu, a u aktualnoj kolekciji Jadran čarapa Vogue dots možete pronaći u tri veličine male, srednje i velike. Velike s fotografije su idealne za sve one koje nose jednobojne retro komade strogih linija (poput jednostavne haljine A kroja) i kojima su detalji čarape i cipele. Bijele Högl čizmice od lakirane kože su toliko popularne da za njih postoji lista čekanja.

hogl-jadran-čarape-fashion-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed