Savjet dana: što morate znati prilikom kupovine kućanskih aparata?

bosch-modni-almanahNaši saveznici u svakodnevnom čišćenju kuće su mali kućanski aparati koji nam život čine jednostavnijim i ugodnijim. Zamislite samo život bez usisavača, miksera, blendera…

Danas dizajneri ovih aparata, osim funkcionalnosti, pažnju posvećuju i izgledu, pa ih možemo pronaći u svim bojama i oblicima. Ponuda je velika, pa se kupci pokušavaju privući različitim dodatnim funkcijama, praktičnošću korištenja i ekološkom prihvatljivošću. Mi ne krijemo, volimo Bosch aparate jer su u potpunosti prilagođeni urbanom načinu života cijele obitelji. Odgovaraju standardima, odličnog su dizajna, a kvaliteta je neusporediva u odnosu na konkurenciju. Nakon samo jednog korištenja shvaćate da ste pametno investirali novac.

Što morate znati prilikom kupovine?
•  Prvo procijenite treba li vam uopće određen aparat, hoćete li ga koristiti ili će samo skupljati prašinu i zauzimati prostor. Isto teko se zapitajte koje slične aparate posjedujete u svojem kućanstvu. Evo i primjera imate li veliki ‘multipraktik’ koji ima sve sjeckalice, mikser, blender ne treba vam mlinac, štapni mikser.
•  Poznate dobro provjerene tvrtke na kućanske aparate daju garanciju i imaju vlastiti servis s rezervnim dijelovima ukoliko se slučajno nešto pokvari. Mi zato volimo Bosch. Aparati se ne kvare, a garancija pokriva sve eventualne kvarove.
•  Prije nego započnete korištenje aparata, pročitajte upute za korištenje i održavanje iako možda mislite da sve o tome znate. Ovo je jaaako važno jer ako ne poznajete aparat u potpunosti ne znate ni sve njegove mogućnosti.
•  Uvijek pazite na funkcionalnost aparata kojeg kupujete. Pogledajte kako vam ‘leži’ u ruci, kako ćete s njim rukovati, koliko vam prostora zauzima u domu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS