Šah-mat na Mango način!

Crna i bijela – te dvije moćne ne boje vječna su inspiracija brojnim dizajnerima, ali i trendsetericama koje žele na elegantan i jednostavan način pokazati svoju pripadnost modi i modnim trendovima. Ako ste i vi jedna od takvih, za prve hladne jesenske dane odaberite prekrasnu kolekciju modnog brenda Mango kroz koju se provlači igra crne i bijele. U strogoj geometriji poput one koja dominira šahovskom pločom pa sve do ploha koje postavljaju pitanje je li neki odjevni predmet više crn ili bijel.

Koja tri modna savjeta trebate prilikom nošenja ne boja:

  • Volite li podjednako crnu i bijelu na gornji dio tijela stavite onu koja će dati sjaj vašem licu. Evo što to znači – imate li izražene tamne podočnjake i maslinasto zeleni podton kože uvijek birajte svjetlije gornje dijelove/ bijelu. Suprotno tome žene svijetle boje puti i izražajnih plavih ili zelenih očiju elegantno će izgledati u crnoj dolčeviti ili košulji.
  • Kockice u crnoj ili bijeloj boji tvore raster uzorak i kao takav savršeno korigiraju sve nesavršenosti građe tijela.
  • Želite li djelovati elegantno, ali i pomalo drugačije od svih žena koje će odabrati crnu haljinu, odaberite model haljine na kojoj se spajaju bijele i crne plohe.
Trenutno nema komentara

Comments are closed