S košaricom u šoping!

Vrijeme je za promijene! I to dobre, koje će vas svrstati u grupu ekološki osviještenih šopingholičarki koje prilikom kupovine misle na svoju planetu. Umjesto plastičnih vrećica već danas u rukama ponesite košare, cekere…One kakve su nekad nosile naše bake i mame kad bi subotom ili nedjeljom išle na tržnicu!

Cekeri su (osim što su ekološki) modni must have ove sezone! Francuskinje ih nose na biciklima kao riznice modnih detalja, Talijanke ih drže u rukama dok sjedaju na vespe, Austrijanke ih voze u svojim automobilima čitavog tjedna, a pune čim nešto kupe… A Zagrepčanke, Varaždinke, Splićanke? Ovaj must have modni detalj otkrivaju i rado kombiniraju uz vlastite outfite!

shopping_kupovina_košarica_modnialmanah

Na što trebate posebno paziti?
• Za početak, odaberite ručku koja je ugodna za nošenje. Ceker ili košara trebaju biti vaši modni saveznici, prijatelji u koje će stati sve ono što odaberete tijekom kupovine i čija će ručka biti ugodna za nošenje.
• Koji model odabrati? Ukoliko ceker ili košaricu koristite za nabavku hrane neka bude veća, dublja i napravljena od ratana koji se može oblikovati. Košarice za bicikl trebale bi biti četvrtaste i napravljene od šiblja kako bi ostale postojane tijekom vožnje. Klasične košare nosite na tržnicu kako biste imale pregled nad svim namirnicama koje ste kupile (tako ćete lakše dobiti ideju za kuhanje).
• Pazite na detalje na košarama ili cekerima! Izaberite košare koje su punjene tkaninama koje se lako skidaju i peru. Na taj će način vaša prirodna torba uvijek izgledati kao nova.
• Koju boju odabrati? Postoje dvije prirodne nijanse ovih detalja – prva nešto tamnija boja karamele i druga skroz svijetla boja mlijeka. Sve prirodne nijanse se lako kombiniraju uz trendove, a prilikom kombiniranja ponašajte se prema njima kao da je riječ o bijeloj torbi.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS