S Högl ljepoticama na Kubu!

Napokon su poznati svi detalji nove modne sezone popularnog austrijskog modnog brenda Högl, koji je godinama sinonim za kvalitetnu, savršeno dizajniranu obuću i modne detalje. Drage naše, sve miriši na ples, zabavu, mekane korake… Sve miriši na Kubu!

Upravo ova zemlja poslužila je kao inspiracija za ovu sezonu o kojoj su fashionistice šuškale prošle jeseni kad je Högl predstavio svoje top modele na popularnim modnim sajmovima obuće, poput Micam-a u Milanu. Pomalo drugačiji print, na popularnim Högl modelima magično su privlačili modnu struku i brojne kupce.

U čemu je toliko posebna Högl Kuba?
Aktualna kolekcija izrađena je u narančastoj, plavoj, ružičastoj ali i igri crne i bijele. Na većini modela dominira uzorak, poput zebre koja kao print ulazi u modni fokus, ali i ”cik-cak” koji kao detalj magično djeluje na optičkoj korekciji ne savršenosti stopala.

Kad je o modelima riječ, Högl proljeće počinje balerinkama i mekanim tenisicama, vrtoglavim potpeticama, a završava sandalama i natikačama. Svi modeli začinjeni su detaljima poput torbica. U izradi svih modela Högl koristi samo najbolje – mekanu kožu različite obrade i svilu od koje su napravljeni gornji dijelovi na nekim modelima obuće.

Trenutno nema komentara

Comments are closed