Romantično proljeće Ivice Skoko

Proljeće je nezamislivo bez modnog potpisa proslavljenog dizajnera Ivice Skoko koji ovih dana priprema novu modnu reviju. Pokazati će je na kultnom domaćem modnom događaju BIPA FASHION.HR-u kojim će i službeno početi nova modna sezona domaćih dizajnera.

Nakon glamurozne, mistične i pomalo mračne kolekcije koju je predstavio na reviji prošle sezone, omiljeni dizajner poznatih Hrvatica proljeće i ljeto vidi u nježnim, romantičnim i lepršavim modelima. Proljeće/ljeto 2017. zaživjet će u svjetlijim i pastelnim bojama, bez puno glittera i šljokica na koje je već navikao modni svijet. „Volim svake dvije-tri sezone napraviti neki zanimljiv twist ili krojnim elementom ili kombinacijom materijala ili pak formom što smo napravili i ovoga puta te se nadam da će se i našoj i široj publici to svidjeti. Cijela kolekcija nam vješto balansira romantičnim, ženstvenim i sofisticiranim. Materijali su također lepršavi, ima jako puno svila, muslina, svilenih brokata, organdija, mekih čipki i čipki koje su tehnički pa i vizualno drugačije od uobičajenih”.

Novo izdanje BIPA FASHION.HR-a počinje 29. ožujka i traje do 01. Travnja u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. U tijeku četiri modna dana nastupiti će poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, a prvi put na ovoj platformi kolekcije će prikazati Arileo, Luka, Klisab, Anthony Avangard, JAMOI i Yuniku.

Fotograf: Franjo Matković
Modeli: Ana i Lara Klarić, Ana Mariolović (Talia model)
Kosa: Salon Fabula De Forma
Make up: Ivana Bilandžija Billy

Trenutno nema komentara

Comments are closed