Rođendanska izvedba predstave ‘Kako misliš mene nema’ (ne propustite povoljnije ulaznice)

Hit predstava Teatra EXIT Kako misliš mene nema?!, u režiji Ivice Boban, 20. travnja proslavit će svoju 10. godinu igranja. Od premijere, 20. travnja 2007. godine, glumci Amar Bukvić i Filip Juričić kroz niz likova iz naše svakodnevice oduševljavaju ne samo zagrebačku publiku već i onu diljem Hrvatske odigravši predstavu više od 350 puta te osvojivši za svoja glumačka ostvarenja niz nagrada.

kako-misliš-na-mene-modnialmanah

Predstava je nastala iz ispitne produkcije iz glume i scenskog pokreta na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a u njoj, prema rječima redateljice, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo.

Ravnopravne glumačke nagrade osvojili su 2007. na Danima satire i Međunarodnom festivalu komornog teatra Zlatni lav u Umagu te 2009. na festivalu Mostarska liska i Festivalu mladog glumca u Banja Luci, a Amar Bukvić 2007. za svoju ulogu dobio je Nagradu hrvatskog glumišta za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina.

Teatar EXIT, za rođendansku izvedbu 20. travnja u 20h, publiku časti ulaznicama po promotivnoj cijeni od 45,00 kn.

Ulaznice su dostupne na blagajni kazališta te na portalu Ulaznice.hr. Ne propustite!

Trenutno nema komentara

Comments are closed