Riječanke se zaljubile u CCC obuću! A u izboru naj komada pomogla stilistica Alma!

Kupovina uz stilisticu uvijek je bonus, a kad je još i aktualna kolekcija na super popustu nema razloga zašto ne organizirati obitelj i prijateljice i krenuti u šoping. Tako su na početku vikenda razmišljale ljubiteljice CCC obuće i modnih detalja koje nisu propustile modno savjetovanje sa stilisticom Almom Premerl Zoko birajući tako IT komade u kojima s kojima će spremno zakoračiti u ljeto!

  • “CCC pruža izuzetno dobru ponudu obuće za sve prigode, stilove, ali i oblike stopala. Odličan dizajn, kvalitetna koža, ali i premium linija Gino Rossi samo su neki od razloga zašto obožavam ovaj modni brend i rado ga savjetujem svojim brojnim klijenticama” – rekla je Alma na početku savjetovanja pokazujući kako će ona iskoristiti odličnu CCC akciju – odabrala je crne natikače Gino Rossi, kožne sandale Lasocki i trendy špagerice u žutoj boji. Prvi par kupila je uz popust od 20%, drugi 30%, a treći čak 50%.
ccc-tower-centar-rijeka-fashion-modnialmanah

Kupovina tri para obuće za cijelu sezonu svidjela se i brojnim ženama koje su bile na savjetovanju pa su i one kući ponijele ravni par ‘šlapica’, ugodne sandale za svečanosti i par obuće koje neće željeti skinuti ovog ljeta. Sve parove obuće Alma je upotpunila i CCC torbicama koje su bile na popustu od 40%.

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed