Retro manija ponovo u modnom fokusu

Malo crvenog ruža na usnama i seksipilan tuš na očima, podignute šiške od lica i eto super podloge za retro look. Iako se činilo kako su modne sezone iscrpile iz retro dekada prošlog stoljeća baš sve, ovog ćemo proljeća čini se nositi najbolje od najboljeg.

Evo pet trendova koji nikad ne izlaze iz modnog fokusa, a ovog proljeća će stvoriti okosnicu mode:
• Svevremenske 60-te zaslužne su za stvaranje elegancije, profinjenosti i klasike koja nikad ne izlazi iz mode. Iz ovog desetljeća nosimo malu crnu haljinu, romantičan sako, baloner s remenom koji naglašava struk, zaobljene vrhove cipela. Upravo to je baza za vaš total look ove sezone.
• Po uzoru na Veliki Gatsby – ovog proljeća ulaze u fokus lepršave proljetne haljine od viskoze dužine do sredine lista, s romantičnim dekolteom ali i modnim detaljima koji podižu kombinaciju. Ponovo će slamnati šeširi biti pravi začin svakoj kombinaciji.
• Valovi u kosi- od šiški koje su podignute ‘od čela’ i uklopljene u valove po cijeloj dužini glave. Ne zaboravite i na lijepu široku traku u kosi i sunčane naočale plastičnih okvira.
• Disco groznica 80-tih još uvijek nije pokazala sve što može. Kad je o haljinicama za posebne prigode riječ, ako imate dobro tijelo, ona će biti uska, kratka s predimenzioniranim rukavima.
• Retro printevi poput točkica različitih veličina i u kontrastu s različitim podlogama ovog će proljeća biti dominantan, ali i omiljen print.

Trenutno nema komentara

Comments are closed