Reserved summer – Young Fashion Lab za mlade i one koji se tako osjećaju!

Iako će ovo biti malo drugačije ljeto, tijekom kojeg se traži prije svega da budemo odgovorni, u modnom smislu volimo hešteg ništa nam modu ne može (od)uzeti! Upravo zato fokusirani smo na trendove koji će obilježiti najtopliji dio godine, birajući ono najbolje.

Neočekivani preokret ljetne klasike (koja podrazumijeva bijelo, lan, minimalizam) stiže iz nove kolekcije jednog od omiljenih high street fashion brandova. I prije svega usmjerena je prema mladima (i koji se tako osjećaju).

Iako na prvu nespojiva, ova kolekcija podjednako je ležerna i modno osviještena te prilagođena svim ljubiteljicama mode. Udobnost te istovremena jednostavnost i raznolikost temelji su ove kolekcije iz Young Fashion Lab linije u kojoj umjereni elementi blještavila predstavljaju važan dio, no ukupni dojam u končanici ostaje cool i opušten.

Popularni komadi poput hlača i suknji dobili su novi atraktivni izgled uz dodatak perlica, dok kolekciju obilježavaju karakteristični elementi u nijansama lila i svijetlo zelene boje sadržani u blazeru, topovima, majicama i hlačama koje ju čine idealnim odabirom za mlade urbane fashionistice. Ove sezone važno je osjećati se ugodno te ujedno biti spreman za neplanirani ljetni party u gradu!

Odjeću iz RESERVED Staycation #YFL kolekcije moguće je pronaći u trgovinama ili na www.reserved.com

Trenutno nema komentara

Comments are closed