Reserved Summer Lookbook kolekcija je stigla! Evo što će frajeri nositi ovog ljeta!

Nalazimo se na korak od lipnja, koji ujedno znači i službeni početak ljeta i sezone lagane, lepršave odjeće. Čak i u muškim ormarima! Koji su to IT komadi za vrelo ljeto, kako su ga najavili meteorolozi? Pronašli smo odgovor!

Reserved Summer Lookbook za muškarce u fokus stavlja bijelu i bež, s bljeskovima ružičaste i tamnoplave kao i egzotičnim printevima. U pričama koje donosi ova kolekcija urbani muškarci će pronaći odgovor na sva modna pitanja uživajući u outfitima za svakodnevnu rutinu i ljeto u gradu ili za odmor uz more. Evo i nekoliko modnih prijedloga za kombiniranje- majica s kapuljačom, bijele kratke hlače, sportske cipele ili espadrille uz ruksak inspiriran mornarskim detaljima bit će savršeni za izlet ili boravak na brodu. Za svakodnevnu rutinu, jednostavno bijelo odijelo ili kratke hlače slične boje kombinirane s udobnim parom tenisica i košuljom poslužit će kao savršen odgovor na udobnost i visoke temperature i to po posljednjim trendovima.

Odjeća iz RESERVED Summer Lookbook kolekcije za ljeto 2020. godine dostupna je u trgovinama i na https://www.reserved.com/hr/hr/

Trenutno nema komentara

Comments are closed