Reserved predstavio novu kolekciju – koje su ovo divne poslastice u boji!

Krajem siječnja, već tradicionalno brojni modni brendovi predstavljaju smjernice u novu kolekciju, što je ovih dana napravio i Reserved. Za razliku od retro i pomalo minimalističke zime, proljeće 2022.biti će u znaku prave eksplozije boja i uzoraka koji tvore retro kombinacije slične onima koje su dominirale 70-tim. U fokus se ponovo vraćaju trapez hlače, uski i kratki puloveri, bluze koje svojim rukavima naglašavaju ženstvenost i glamour.

Želite li na ovaj način unijeti veselje u svoje odijevanje evo koja tri modna savjeta trebate:

  • Retro zelena je IT boja koja se odlično kombinira uz nebesko plavu. Te dvije boje uvod su u proljeće 2022. pa kupite barem jedan komad na kojem dominiraju ovi spojevi boja
  • Ružičasta (pink) je boja koja se savršeno kombinira uz sve, pa se prema njoj ponašajte kao prema crnoj. Dakle, torbice ili cipele (ili oboje) u ovoj boji su must have.
  • Kombinirate li toplo-hladne boje uz lice neka budu one koje više odgovaraju vašoj boji puti, kosi i očima. Primjer bi bilo – ako ste plavuša, svijetlih očiju ružičasta ili crvena su odličan izbor za gornje dijelove.
Trenutno nema komentara

Comments are closed