Reserved otvara novu trgovinu u Milanu!

Sinonim za modu, modna meka Milano od danas je bogatija za još jednu Reserved trgovinu. Nalazi se u shopping centru Merlata Bloom Milano, a u prekrasno uređenoj trgovini pronaći ćete odličnu ponudu ženske, muške i dječje odjeće.

reserved-ciao-milano-shopping-modnialmanah

Da Talijani, ali i brojni turisti koji se ‘slijevaju svakodnevno’ u ovaj grad znaju cijeniti odličan dizajn, kvalitetu i prihvatljive cijene govori činjenica kako je Reserved na samom vrhu must have brendova koji se kupuju u ovom gradu. Prva trgovina otvorena je u samom srcu Milana u ulici Corso Vittorio Emanuele II 24 , a potom su uslijedila još dva otvorenja u gradskom prstenu. Ulazak u shopping centar dokaz je da Reserved želi biti vidljiv i pristupačan različitim tipovima kupaca- onima koji kupuju pomno odabrane total lookove dok istražuju grad, ali i onima koji dolaze ciljano u shopping centar kako bi na jednom mjestu kupili sve ono što im je potrebno.

Kad ste u Milanu zavirite u Reserved – ponuda je slična onoj koju imaju i naše trgovine, ali doživljaj kupovine je ‘talijanski’.

reserved-ciao-milano-shopping-modnialmanah

Foto. Reserved

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS