Reserved avangarda

Reserved ponovo oduševljava! Oda proljeću je opjevana avangardnom kolekcijom inspiriranom predgrađima, malim gradskim kvartovima i starim bakinim škrinjama. Ovo je kolekcija za hrabre i samouvjerene, koji na jedinstven način žele promaknuti modnu autentičnost i naglasiti individualizam bez granica.

U fokusu ženske kolekcije su trenirke, puno prugastih pamučnih košulja, retro baloneri, slip haljine, čipka i drugi privlačni komadi kao što su majice s naborima i pamučnim umetcima koji imitiraju slojevitost, te topovi i puloveri u kombinaciji sa suknjama.

Na isti način, ekscentričnost dizajna prisutna je i u kolekciji za muškarce, a misao vodilja je “Više je manje“. Vojnički stil je MUST HAVE ove proljetne sezone. Elegantne plave majice pojavljuju se jednako često kao i isprane traper jakne i rasparane traperice. Kolekcija za muškarce je opuštena te odiše slobodom i individualnošću.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS