Reebok lansirao Retro Zig Kinetica II! Evo o čemu je riječ

Reebokov Zig Kinetica model već je sezonama ultimativna tenisica koju obožavaju moderni kreativci koji se žele istaknuti u masi. Ove sezone omiljeni globalni fitness i lifestyle brend predstavlja novu verziju popularnog modela – Zig Kinetica II. Novi model je spoj retro inspiracije, futurističkog dizajna i sportskog stila te osigurava udobnost pri svakom koraku.

reebok-Retro-Zig-Kinetica-II-fashion-moda-modnialmanah

Reebok nastavlja graditi svoje proizvode na ZigTech tehnologiji koju je razvio prije deset godina, a koja predstavlja standard za inovacije, funkcionalnost i besprijekorni dizajn. Karakteristike modela koje se posebno ističu su tehnologije Floatride Fuel za udobnost, ZIG Energy Shell za povratak energije te ZIG Energy Bands, jedinstveni potplat koji se širi i skuplja poput gumene trake za trčanje, olakšavajući svaki pokret. Pomičući granice dizajna za 2021. godinu, Zig Kinetica II predstavlja paletu energičnih boja i inovativnu strukturu tenisice koja u prvi plan stavlja svoju vidljivu tehnologiju. Rezultat je transcendentni lifestyle model tenisice koji svakom ljubitelju kvalitetne obuće osigurava lakoću kretanja.

U Hrvatskoj su među prvima nove Zig Kinetica II tenisice probali i poznati plesači Diego Siqueira i Stjepan Cutvarić. Tenisice se mogu pronaći u crno-narančastoj, crno-plavoj i crno-bijeloj boji po maloprodajnoj cijeni od 899 kuna u svim BUZZ trgovinama i na BUZZ web shopu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed