Red Delights by Boudoir

Koju haljinu odabrati? Kako se predstaviti u najboljem svjetlu čak i onda kad ste okruženi najužim krugom frendica, obitelji… ? Sva ta pitanja dolaze s odgovorima koja imaju zajednički predznak – Boudoir. S početkom Adventa, kreativne sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, bez obzira na situaciju, nastavljaju uveseljavati obožavatelje ženstvenim, romantičnim i gotovo bajkovitim kreacijama.

Kako izgleda Boudoir djevojka?
Ona ove sezone nosi samo najljepše crvene komade, odjevena je od glave do pete u pomno osmišljene kreacije i izgleda poput dražesnog blagdanskog poklona. Zamotana i stilizirana u predimenzioniranu mašnu i haljine, nosi ključne Boudoir komade i slavi život u njegovoj najljepšoj formi – Holiday sezona službeno je otvorena jer Boudoir slavi, ali ovaj put u najraskošnijem kućnom izdanju. Zašto bismo se odijevali za druge kada se, zapravo, cijelo vrijeme, odijevamo zbog sebe i vlastitog najljepšeg osjećaja? Slavimo život, njegovu ljepotu i iskrenu emociju, istu onu koja nam toliko treba u 2020-oj.

Ova modna priča otvara nam vrata Boudoir zemlje čudesa u kojoj stanuje Kraljica Srca, ona koja osvaja na prvi pogled i nosi samo najbolju, gotovo unikatnu modu koja izaziva zavist, ali i opčarava svojim total look-om. Jeste li i vi ove blagdanske sezone Boudoir djevojka?

FOTO: Karmen Poznić
KONCEPT I SET DESIGN: Boudoir
KOSA: Katica Topčić (Kevin Murphy Croatia)
MAKE UP: Tena Bašić
MODEL: AnaMarija Crnoja (Modelsmanagementworld)

Trenutno nema komentara

Comments are closed