Putujete li, pogledajte koje smo povoljne torbe i kofere pronašli u Sinsayu!

Ako je jedna od vaših novogodišnjih odluka i to da ćete putovati više, uvrstite još jedan detalj – odlučite napokon obnoviti svoju kolekciju torbi, ruksaka i kofera koji će biti funkcionalna rješenja za sve vrste putovanja. Kako je vrijeme sezonskih sniženja, ponuda putnih setova je velika, a mi smo ovih dana zavirili u Sinsay i pronašli veliki izbor torbi, ruksaka i kofera s kojima ćete se moći ukrcati u bilo koje prijevozno sredstvo.

Evo što biste trebali posjedovati i koristiti kad putujete:
Funkcionalna, srednje velika torba s prošivima koju po potrebi možete nositi u ruci ali i prebačenu preko bokova. Ovakav model torbe je funkcionalan za pohranjivanje svih sitnica koje trebate tijekom puta, ali i za punjenje sitnicama koje ćete kupiti u free shopovima.

shopping-sinsay-modnialmanah-torba-ruksak

Ruksak je uvijek odličan izbor torbe za putovanje uz napomenu da ga u velikoj gužvi skinete s leđa i nosite u ruci. Kako vas ne bi opterećivalo tijekom putovanja odaberite lagani model ruksaka s puno pregrada u unutrašnjem dijelu ali i s vanjske strane. Zbog lakše organizacije ruksak dodatno organizirajte ubacivanjem nesesera ili mini torbica u kojima ćete nositi određene sitnice (pribor za osobnu higijenu, lijekove, osobne dokumente)

shopping-sinsay-modnialmanah-torba-ruksak

Za kratka, vikend putovanja, ali i za duga putovanja tijekom kojeg u avion možete ponijeti jedan kofer potreban vam je kofer dimenzija 35 cm x 20 cm x 55 cm. Prilikom kupovine pogledajte ima li oznaku (lagani kofer) što znači da ćete s njime lagano rukovati ali i moći ponijeti potrebne osobne stvari zapremine do 10 kilograma (koliko je dopušteno na nekim letovima). Koju boju odabrati? Neku koja će biti uočljiva.

shopping-sinsay-modnialmanah-torba-ruksaka

Sportska torba je isto vrlo funkcionalno rješenje za putovanje posebno ako ćete tijekom putovanja usput negdje prespavati. U ovakvu torbu stavite osobne sitnice, pribor za osobnu higijenu ali i rezervnu odjeću te samo nju ponesite u hotelsku sobu. Osim za ovakvu organizaciju, sportsku torbu možete ponijeti i na vikend putovanje, ali i u nju staviti ono što ne stavljate ili ne stane u kofer (obuću, modne detalje…)

shopping-sinsay-modnialmanah-torba-ruksaka
Trenutno nema komentara

Comments are closed