Pupa WO + MAN – ili došlo je vrijeme da svoju šminku dijelite s partnerom!

Tamni podočnjaci ispod očiju, rijetke i ne definirane obrve, crvenilo na licu i suhoća usana podjednako pogađaju i muškarce i žene! Mi znamo kako tome stati na kraj i zakamuflirati ono što želimo sakriti. A naši frajeri? Od ovog proljeća i njima je dopušteno posezanje za pokojim beauty proizvodom sve s ciljem prekrivanja nesavršenosti na licu. Drugim riječima vrijeme je za dijeljenje sadržaja kozmetičke torbice koju je napunio popularni beauty brend Pupa.

#makeupisforeveryone zato dijelite slijedeće:

Extreme Bronze Face je odličan lagani gel koji pruža nevjerojatnu svježinu licu i tijelu. Efekt je jednak onome kojeg imate kad provedete vikend na moru, nekoliko sati na plaži. Iako na njemu piše kako nije proizvod za samotamnjenje njegovo djelovanje je odlično- koža je tamna i mat. Može se koristiti i kao proizvod na tamnijoj koži, kako bi se pojačala jantarna nijansa.

pupa-woman-everyone-beauty-kozmetika-make-up-modnialmanah

Eye Brow Fixing Gel je kako mu ime kaže gel prozirni gel za učvršćivanje obrva posebno onih koje su neuredne i guste. Dakle, nanesite samo jedan sloj, koji će ukrotiti obrve i oblikovati ih bez lijepljenja. Ovaj proizvod ima i mini četkicu koja će počešljati obrve tijekom svakog nanošenja.

pupa-woman-everyone-beauty-kozmetika-make-up-modnialmanah

Koncelar stick je korektor koji uspješno pokriva tamne krugove i nesavršenosti na licu. Idealno za normalnu do kombinirano masnu kožu.

pupa-woman-everyone-beauty-kozmetika-make-up-modnialmanah

Eyerbrow Plumping gel za sve one koji imaju rijetke, a žele guste obrve tijekom dana. Ovaj proizvod oboji dlake, popunjava rupe izgledajući apsolutno prirodno. Savršene obrve za uokvirivanje i naglašavanje ljepote vaših očiju.

pupa-woman-everyone-beauty-kozmetika-make-up-modnialmanah

Bronze matt-puder u kamenu koji koži daje prirodni mat finiš. Lagana i baršunasta tekstura osigurava savršeno prianjanje i ujednačenu boju s besprijekornim finišom. Obogaćen škrobom tapioke – derivatom organskog podrijetla – upija sebum, osiguravajući izvanredan učinak protiv sjaja i izvrsnu dugotrajnost. Ukusno mirisna s notama kokosa, vanilije i meda.

pupa-woman-everyone-beauty-kozmetika-make-up-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed