Prva ovogodišnja premijera u HNK – glumice pokazale što je glamur!

O premijeri predstave Gdje se kupuju nježnosti, rađenoj po predlošku autorice Monike Herceg, u režiji Renea Medvešeka šuška se od početka godine, kao prvom društvenom događaju na kojem treba biti viđen. U skladu s epidemiološkim mjerama tako je sinoć do posljednjeg mjesta bilo popunjeno gledalište domaćeg hrama kulture, a veliki, gromoglasni pljesak najbolja ocjena savršenstva predstave.

I publika je nekako ozbiljnije shvatila svoju ulogu na premijeri- napokon smo vidjeli lijepo uređene parove, dame u haljinama i lakiranim cipelicama zaogrnute bundama, ali i glumice koje su pažljivo odabrale kombinacije za proslavu ovog važnog dana.

Evo čime su posebno oduševile!
Lana Barić odjenula je seksipilni sako, Jadranka Đokić neodoljivu seksi haljinu koju je upotpunila dominantnim zlatnim čizmicama, a treća ‘sestra’ iz predstave Daria Lorenci Flatz retro haljinu koja otkriva dekolte.

Majku je u predstavi utjelovila fantastična Nina Violić koja je nakon premijere zablistala u šljokicama koje je dodatno naglasila jednostavno odabranim hulahupkama bijele boje, pokazujući sav svoj seksipil. Nešto umjerenija, ali jako šik bila je glumica Mirta Zečević u uskim hlačama i asimetričnoj ALMAfashion tunici.

I muški dio ansambla predstave nije odustao od lijepih modnih kombinacija. Tako je Filip Vidović (uloga Sina) na drugačiji način odjenuo klasično odijelo, a Igor Kovač (uloga Oca) je u svojoj kombinaciji koketirao elementima casual looka i klasike.

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed