Proljetno opuštanje uz NIVEA Creme&Oil Pearls gelove za tuširanje

NIVEA već odavno zna da tuširanje ne predstavlja samo svakodnevni ritual održavanja čistoće, nego i onaj trenutak u danu kada možemo sami sa sobom uživati u opuštajućem dodiru kapljica vode te nježnosti i mekoći pjene novih gelova za tuširanje – NIVEA Creme&Oil Pearls Cherry Blossom s neodoljivim mirisom trešnje, NIVEA Creme&Oil Pearls Lotus s nježnim mirisom predivnog cvijeta lotosa i NIVEA Creme&Oil Pearls Ylang Ylang s opuštajućim mirisom Ylang Ylang cvijeta.

Jedinstveni NIVEA Creme&Oil Pearls gelovi za tuširanje pružaju savršenu ravnotežu između intenzivne njege kože i njege osjetila. Svjetlucave zlatne uljne perlice idealne su za nježnu masažu kože pružajući joj potrebnu hidrataciju. Baršunasta i mirisna pjena koja obavija cijelo tijelo mazi i njeguje kožu te joj pruža osjećaj svježine i mekoće. “Uljne perlice prepune su prirodnog suncokretovog ulja bogatog vitaminom E”, objašnjava Dr. Rixa Dippe iz Odjela za razvoj proizvoda za tuširanje tvrtke Beiersdorf. “Takva formula pruža koži intenzivnu njegu bez ljepljivog i masnog osjećaja.” Uz to, u formuli se nalazi i arganovo ulje, poznato kao i tekuće zlato, koje koži pruža osjećaj svilenkaste glatkoće. Upravo se tuširanje u vlastitom domu uz nove NIVEA Creme&Oil Pearls gelove za tuširanje pretvara u luksuzni tretman za vašu kožu i osjetila – svakoga dana! Potražite ih na policama svoje najbliže drogerije i prepustite se… Cijena gela je 21,90 kn.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS