Proljetni slatkiši Zlatarne Celje

Kako se proljetni trendovi sve više poigravaju s modnim dodacima svih vrsta, Zlatarna Celje predstavlja nove modne slatkiše – narukvice koje donose sreću, Lencia BHAPPY, sitne komade nakita s velikim značenjem!

Narukvice sa simboličkim značenjem ovog proljeća postaju nezaobilazan dodatak, koji pridodaje dašak pomodnosti i osobnosti svakom izgledu. Srebrne narukvice sreće Lencia BHAPPY stvorene su za to da sebi i drugima poklonite najljepše želje, ljubav i beskonačnu radost! Dostupne su u ukrasnim pakiranjima koja sadrže i prostor za sitnu posvetu. Minimalističke, elegantne i nadasve razigrane – s jednom ili više narukvica zadovoljit ćete istovremeno sve smjernice modne inspiracije! Lencia BHAPPY narukvice oduševljavaju i ukrašavaju zglobove prijateljica, kćeri i majki, a srce, simbol ljubavi, prava je inspiracija za sve zaljubljene! Srebrne narukvice LENCIA sadrže simbole beskonačnosti, sreće, ljubavi i mladosti.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS