Proljetni imperativ: traper haljina!

Za početak naučite ovo! Traper haljina u stilističkom smislu i dnevnom look-u ima jednaku važnost kao i mala crna haljina u poslovnom odijevanju. Što to znači? Odaberete li klasičan model traper haljine (od tamnijeg i jednoličnog trapera) lako ćete je kombinirati uz sako, ‘fine’ balerinke i klasičnu torbu, ali i proljetne čizme, kardigan i upečatljive mode detalje.

Koji model odabrati ovisno o građi tijela?
• Imate li jake bokove (građa kruške) birajte haljinu krojenu poput kombinea (uska haljina na tanke bretelice). Nju možete nositi poput treger šosa uz majicu ili košulju ispod ili uz dulji,ravno krojeni sako. Ovom tipu građe tijela pristajat će i haljina na tregere.
• Imate li naglašen trbuh, prsa, ‘ravnu’ stražnjicu i jaaaako dobre noge odaberite dekoltiranu haljinu koja je rezana ispod prsa i čiji je donji dio krojen lagano u A.
• Atletskom tipu građe tijela potrebno je vizualno stvoriti obline. U tome će vam pomoći traper haljina u gornjem dijelu krojena poput korzeta, a u donjem poput suknje A kroja.
• Niski ste? Traper haljina neka bude uz tijelo s prednjim redom gumbi koji će optički naglasiti liniju tijela.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS