Proljetni imperativ: suknja punog kruga

Kad je svevremenski Dior na pistu poslao kraljicu među kraljicama – suknju punog kruga dogodila se prava modna revolucija. Seksi modeli sukanja koje veselo dodiruju bokove, ali i naglašavaju noge za samo nekoliko dana postale su must have komad u ormarima mnogih šminkerica. Ovog proljeća su suknje punog kruga jednostavno ultimativni modni trend. Mi smo ih pronašli u aktualnoj kolekciji Mohito.

Kupujete li ovih dana novi model suknje, isprobajte suknjice kakve ste nosile kao djevojčice! Naravno, pazeći da se ovaj trend i model lijepo poveže s vašom građom tijela.

Što to točno znači?
• Imate li vitke noge i uske bokove, krug neka počne visoko u struku. Na taj način će se stvoriti obline.
• Imate li naglašen gornji i donji trbuh odaberite model suknje čiji volan počinje ispod trbuha. Iznenadit ćete se kako ovaj model naglašava noge i prekriva trbuh.
• Može li se nositi suknja s volanima i kad su naglašeni bokovi i bedra? Da, zašto ne? Pazite samo da volani počnu u visini bedara i da su ili veliki (poput plohe) ili uski (nekoliko nizova).

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS