Proljetni beauty imperativ – ZIAJA CUPUACU

Ako ste mislili da nema dalje i bolje od Ziaja šampona i kreme za ruke iz linije Kozje mlijeko, noćne kreme Maslina, lagane prozračne kreme koja zaglađuje bore Acai Berry, univerzalnog čistaća, gela za tuširanje iz linije Sensitive… čitajte dalje! Ziaja Hrvatska je u prvim danima ove godine najavila novitet koji je stigao napokon u sve dm-ove i predstavlja pravu senzaciju kad je dnevna njega u pitanju.

Upoznajte liniju Cupuacu koja u svojem sastavu ima cupuacu maslac (iz roda Theobroma) u kojeg se zaljubljujete baš kao i u kakao maslac. Zapravo volite li kakao maslac, cupuacu ćete voljeti još više: razmazuje se nešto lakše od kakao maslaca i ima blagi čokoladni miris. Od svih maslaca koje poznajemo, ovaj je najbogatiji fitosterolima, važnim sastojkom anti age kozmetike. Odličan je u borbi sa suhom, dehidriranom, atopičnom i zrelom kožom na kojoj pokazuje trenutni učinak.

Koja su dva proizvoda u Ziaja Cupuacu liniji?
Novitet – šećerni pilingu za tijelo i osvježavajuća kupka za tuširanje i kupanje koju možete kombinirati s maslacom za tijelo iz linije Cocoa koji obilato hrani kožu i pruža joj ‘osunčani’ film.

Evo i detalja:
• Ziaja Cupuacu Piling za tuširanje nježno i učinkovito oslobađa vašu kožu već umrlih stanica, te je ostavlja krasno glatkom. Osnovni učinak je uklanjanje mrtvih stanica kože, dubinsko čišćenje, omekšavanje kože i postizanje njezinog sjaja. Potrebno ga je samo malo nanijeti na kožu i kružnim pokretima uživati u rezultatima.
• Ziaja Cupuacu gel za tuširanje nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.

Trenutno nema komentara

Comments are closed