Proljetna priča modnog brenda ALMAfashion #svejeudetaljima

Dizajnerica ovog modnog brenda, vama poznata i kao modna savjetnica Alma Premerl Zoko, današnji je dan davno zaokružila u svojem kalendaru! Trebala je to biti jedna prekrasna modna subota tijekom koje bi Alma modno savjetovala Zagrepčanke na špici, otkrivajući i ekskluzivnu vijest vezanu za njezin modni brend #ALMAfashion. Upravo on je, na službeni prvi dan proljeća, trebao dobiti i svoje novo prodajno mjesto. No…

Današnji dan izgleda puno drugačije, ali ponavljamo već X put, hvala Bogu da smo zdravi i da se svi oko nas pridržavaju najpopularnije preporuke #ostanidoma! Jeste li ostali doma? Naravno, vi ste te odgovorne žene, majke, kraljice koje ovih dana surfate i istražujete ono za što niste imale vremena. Koliko je samo dobrih knjiga oko vas, koliko filmova, što sve možete raditi u svoja ‘četiri zida’… zar ne?

Jedan prijedlog za ovo proljetno subotnje poslijepodne je i pogled na novu ALMAfashion modni priču (cijela kampanja stiže uskoro) #svejeudetaljima! Riječ je o spajanju temeljnih odjevnih predmeta (haljina, tunika, majica…sašivenih za različite oblike građe tijela) i najpopularnijeg modnog detalja današnjice – zaštitne maske. Naime, uz svaki AlmaFashion komad u ovom periodu na dar dobivate i duplo sašivenu zaštitnu masku napravljenu od pripadajuće tkanine kao i vaš odjevni predmet. Sad ćete napokon vidjeti koliko pamuka se koristi u proizvodnji ovog Hrvatskog brenda.

Kako naručiti? Svoj kompletić možete naručiti putem FB stranice Alma Fashion i sve što odaberete biti će vam dostavljeno na kućnu adresu.

Dakle, odgovornost i zdravlje prije svega, a onda i tipično ženska priča o modi i modnim detaljima. Ovog proljeća je čini se sve u njima! Nigdje bez maske i zaštitnih rukavica! Nigdje…

Trenutno nema komentara

Comments are closed