Proljeće u Ljubljani započelo uz ALMAfashion

Već tradicionalnom revijom modnog brenda AlmaFashion započelo je proljeće u Ljubljani, a omiljena trgovina Hruška, Jabolko… ovog je puta bila pretijesna za brojne ‘jabučice’, ‘kruškice’, ‘banane’ i sve ostale žene različite građe tijela koje su među prvima isprobale proljetnu kolekciju.

Na modnoj pisti stvarne žene, u publici oduševljene prijateljice brenda koje nisu krile oduševljenje kolekcijom stilistice Alme Premerl Zoko koja već 8 godina potpisuje ovaj modni brend.
“Cilj je stvoriti model koji koketira trendovima, ali je uvijek u skladu s građom tijela. Sve one koje su samo jednom probale moj brend rado mu se vraćaju i iz sezone u sezonu oplemenjuju svoj ormar komadima koji nadopunjuju priču. U ovoj sezoni dominira asimetrija u svim smjerovima, multifunkcionalni komadi koji se prilagođavaju različitim stilovima, puno točkica, prugice, ali i cvjetni print i raster” – rekla je o svojoj kolekciji Alma.

Kako bi sve žene zablistale u potpunosti pobrinuo se Catrice s čijim je novitetima šminkerica Majda Balabanič Lampret šminkala sve modele, za frizure se pobrinula Subrina Professional, a kroz proljetnu reviju nas je vodila Darja Kenik Gregorič. U publici su bile brojne ljubiteljice brenda i jedna poznata šminkerica Nuška Drašček koja godinama nosi ALMAfashion komade.

Trenutno nema komentara

Comments are closed