Proljeće na IKEA način – funkcionalnost + savršen dizajn!

Baš kao što u modi ove sezone biramo detalje kako bi začinili i personalizirali vlastiti modni stil, tako je moderno u prostoru u kojem živimo potaknuti promjenu barem jednom sitnicom. Upravo one, funkcionalne i zabavne ovih su dana zabljesnule u IKEI. Toliko su cool da im je teško odoljeti!

Ne vjerujete li? Čitajte dalje… Ovo su sitnice koje su nas oduševile!

PELARBOJ LED stolna lampa u obliku olovke (179,90 kn)
Namijene djeci i onima koji se tako osjećaju – dok nisu stigle na police Ikee, prošle su najstrože sigurnosne testove tako da su 100% sigurne. Mi dodajemo i 100% neodoljive- posebno ako iskombinirate nekoliko bojica.

MÖJLIGHET-ikea-hrvatska-shopping-modnialmanah

MÖJLIGHET Stalak za slušalice/tablet (19,90 kn)
Ovaj stalak za slušalice/tablet dolazi u privlačnoj crvenoj ili elegantnoj crnoj boji. Napravljen je od laganog čelika i radi kao prvak u teškoj kategoriji kako bi držao vaš omiljeni zaslon i slušalice, gdje god ih trebate kod kuće. S ovim stalkom, izbjegavate da ti slušalice stalno padaju na pod, skupljaju prašinu ili se slome. Izdržljiva i čvrsta aluminijska konstrukcija ima diskretan oslonac, a nogice imaju zaobljene rubove koji ne grebu podlogu. Fleksibilni držači se dobro brinu o malim i velikim slušalicama – kao i mobitelu i tabletu.

MÖJLIGHET-ikea-hrvatska-shopping-modnialmanah

MÖJLIGHET držač za olovke/sliku (19,90 kn)
Ovaj proizvod nastao je kako bi onima koji vole kreativan nered pomogao u stvaranju kreativne urednosti.

MÖJLIGHET-ikea-hrvatska-shopping-modnialmanah

MÖJLIGHET ogledalo (249,90 kn)
Odlično rješenje za radne sobe velikih i malih. Ovaj element ima ogledalo i pametno rješenje za odlaganje malih stvari i mobitela. MÖJLIGHET ogledalo ima zdjelu, držač za mobitel i kuke.

MÖJLIGHET-ikea-hrvatska-shopping-modnialmanah

ODDLAUG Ploča sa zvučnom izolacijom (199,90 kn/15 kom)
Odmor za uši u otvorenim prostorima u domu u kojima se odvija puno aktivnosti. Ova ploča upija zvukove čavrljanja, zveckanja lonaca u kuhinji i akcije na TV-u.

MÖJLIGHET-ikea-hrvatska-shopping-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed