Proljeće je stiglo u Timberland!

timberland-fashion-modnialmanahPod nazivom LADIES ONLY započela je proljetna modna sezona u Timberlandu. Na jučerašnjem ženskom shopping-u uz stilisticu Almu Premerl Zoko u City Center one West Timberland je poklonio ekskluzivnih 20% popusta na cjelokupnu žensku kolekciju obuće i modnih dodataka.

Što je u modnom fokusu?
‘Lakeville’ tzv. brodarice, moderni klasik koji se od sada može pohvaliti inovacijom ‘Sensorflex’ tehnologijom koja je dodatno poboljšala udobnost cipele. Bezvremenska silueta čini ih istodobno i posebnim i praktičnim tako da ne čudi što danas ima velik broj odanih kupaca. Za one koje vole tenisice, proljetni Timberland donosi modele koji su ukorak s trenovima, ali i aktivnosti na gradskim ulicama. Osim kvalitete, izdržljivosti Timberland je uvođenjem Sensorflex sistema znatno unaprijedio ugodnost nošenja. U kolekciji ljeto 2017. događa se i veliki povratak modela Amherst, koji stiže u nježnim pastelnim bojama, kao i klasičnoj tamno plavoj i bež boji.

A kako je svaki total look potrebno ušminkati od glave do pete, svaku kupovinu Timberland para upotpunio je i Batiste šampon za suho pranje kose s mirisom proljetnog cvijeća.

Ne propustite i sutrašnju subotnju špicu, kad ponovo zakazujemo druženje – nova proljetna Timberland kolekcija -20%, modna savjetnica stilistica Alma i Treaclemon kozmetika koja sutra ulazi na hrvatsko tržište! Centar Cvijetni, Timberland shop od 10:00-14:00 sati!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS