Produžite mladolikost lica vitaminom E

S novom godinom i nova beauty pravila, posebno ako ste primijetile da je 2021.ostavila trag na vašoj koži lica. Ako je umorna, dehidrirana s naglašenim borama vrijeme je za kvalitetnu i dubinsku njegu. Mi smo testirali super liniju The Body Shopa bogatu vitaminom E i što reći – nakon 10 dana se vide super rezultati. U fokusu su tri proizvoda- krema, hidratantna maglica i maska koje je najbolje koristiti zajedno. Cjenovno podržava budžet mjesečne njege lica, a rezultati neće izostati.

Upoznajte proizvode (možete ih kupiti i u web shopu):

Hidratantna maglica za lice s vitaminom E , je proizvod s kojim trebate započeti šminkanje, ali i ubaciti ga u torbicu i nositi na posao. Samo jedan ‘špric’ odlično hidratizira kožu lica tijekom dana (posebno kad radite u grijanim prostorijama) pružajući mogućnost licu da obiluje vitaminom E i hidratantnim uljem pšeničnih klica. Za nas je to najbolje uloženih 85,00 kn u mjesečnoj beauty rutini!

beauty-the-body-shop-modnialmanah-vitamin-e-ljepota

Krema s vitaminom E brzinski vraća vlagu vašem tenu i zadržava onu prijeko potrebnu količinu vode. Ova krema je napravljena s kultnom formulom iz 1970-te u koju je dodan vitamin suvremenog doba, vitamin E, ulje sjemenke maline i hijaluronska kiselina. Ova formula odlično prati proces starenja kože, ali i pomaže koži da ostane njegovana i kad se nalazi u teškim dnevnim uvjetima (pretople prostorije, utjecaj planinskog vjetra, sunca…).

beauty-the-body-shop-modnialmanah-vitamin-e-ljepota

Volite li jednim udarcem pružiti maksimum u dnevnoj njezi lica i tijela, priuštite si jednom tjedno Vitamin E Quench Sheet Mask koja odlično pomaže nahraniti žednu kožu. Izvadite je iz pakiranja, stavite na lice i pričekajte 15 minuta. Obogaćena Community Trade organskom aloe Verom, hijaluronskom kiselinom prirodnog porijekla i uljem pšeničnih klica, ova maska osigurava 24-satnu hidrataciju i čini kožu trenutačno mekšom, glađom i ponovno vlažnom.

beauty-the-body-shop-modnialmanah-vitamin-e-ljepota
Trenutno nema komentara

Comments are closed