Probudite tijelo četkanjem i ‘ribanjem’!

Imate li problem sa skupljanjem vode tijelu, osjećate li se umorno i tromo ne brinite. S ovim se problemom bore mnoge žene sve dok ne probaju probuditi tijelo četkanjem i ribanjem! Riječ je o dvije metode – suhoj i mokroj uz pomoć koje budite tijelo, potičete rad limfe i pomažete tijelu da zabljesne na početku dana. Evo kako se razbuditi četkanjem! Riječ je o suhoj metodi prelaska preko kože drvenom četkom mekih i prirodnih dlaka. Pokušajte raditi kružne pokrete kako bi djelovanje četke bilo učinkovitije, a kako bi limfa bila protočna krenite s četkanjem od nogu prema glavi.

beauty-četkanje-ribanje-tijelo-njega-modnialmanah

Ribanjem ćete probuditi tijelo pod tušem koristeći prirodnu spužvicu koju ćete prije tretmana nasloniti na sapun. Ona će pokupiti dovoljan sloj i pomoći vam da prilikom tuširanja i pranja budite tijelo. Savjet više: neka temperatura vode bude više hladna nego topla.

beauty-četkanjem-ribanje-tijelo-njega-modnialmanah

Foto: pexels

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS