Prišapnite Djedici – želim paketić L’ADRIA clean kozmetike!

Vjerujete li da smo uspjeli dočekati kraj zloglasne 2020-e godine? Kada je nemili ožujak, koji je bio predviđen i za razvitak brenda u kojem danas uživaju mnoge Hrvatice, prisilno zaustavio planove mnogih, za tim brenda L’ADRIA kao da je vrijeme stalo – a osjećaj beskonačne stagnacije, vjerujemo, uvukao se u sve nas. Upravo zato neizmjerno ih je razveselilo što samo pola godine kasnije, Hrvatska već bruji o brendu L’ADRIA! Štoviše, publika ga je srdačno i objeručke prihvatila. Iako su svjesni ogromnog rizika pokretanja projekata i poslovanja tokom najnezahvalnije godine, sve poteškoće prije svega prihvaćaju kao dobre lekcije za napredak i nove pobjede.

L’ADRIA kozmetika je stvorena za ljude – njihov osjećaj opuštanja, uživanja i zdravlja pa su za sam kraj godine pripremili prekrasne setove za sve one koje volite!

Zvijezde ponude su L’ADRIA poklon kutije: Ultimate SEAcret, Flawless SEAcret i Eternal SEAcret, svaka prilagođena određenim željama i potrebama osobne rutine njege kože. Najveći popust (čak 30%!) krije L’ADRIA Ultimate SEAcret, prekrasna posebno dizajnirana poklon kutija koja ujedinjuje sve L’ADRIA proizvode za ultimativnu i sveobuhvatnu njegu lica. Ona nije idealna samo za ljubiteljice kozmetike ili brenda L’ADRIA, već i za one koji žele neodoljivi osjećaj regeneracije i revitalizacije kože pomoću sastojaka iz morskih dubina. Slijede ju Flawless SEAcret te Eternal SEAcret, poklon kutije s tri jedinstvena seruma i Regenerative ili Eye cream, ovisno o tome što vam u rutini njege kože nedostaje. Obje vas čekaju na 25% popusta.

Ipak, kupcima će vjerojatno biti najzanimljiviji L’ADRIA HOLIDAY DUO paketi! Riječ je o poklon paketima koji donose najpopularnije kombinacije proizvoda, a tijekom cijelih blagdana nalazit će se na 20% popusta. HYDRA BOOST DUO spaja Instant Revitalizing serum i Regenerative cream, pružajući dubinsku hidrataciju kože koja će vas spasiti od zimske hladnoće i neugodne dehidracije. CREAM DUO birat će zaljubljenice u baznu njegu kože jer se sastoji od Regenerative cream i Eye cream, osnovnih krema za lice i okoloočno područje koje umiruju, hidriraju i obnavljaju kožu. Posljednji, ali nipošto manje atraktivan, ANTI-AGE DUO nepobjediva je kombinaciju za mladoliki i svježi izgled, kojemu doprinose Regenerative cream i Rejuvenating oil.

S obzirom na novonastalu situaciju koja je svakako otežala i božićni shopping, bezbrižno naručite L’ADRIA poklon-pakete iz sigurnosti vašega doma. Paketi sigurno stižu na vašu adresu u roku od tri radna dana uz besplatnu dostavu kao dodatan razlog za uživanje u čitavom L’ADRIA blagdanskom iskustvu. Ima li boljeg načina za podijeliti sreću ovih blagdana nego uz hrvatske proizvode iznimne kvalitete, koji će vam donijeti djelić najmilijeg nam Jadranskoga mora i njegovih dragocjenosti? L’ADRIA vas nestrpljivo iščekuje.

Trenutno nema komentara

Comments are closed