Priroda vas zove!

Pomalo nehumani uvjeti života ove godine, mnoge od nas je usmjerila prema prirodi! Njezinoj ljepoti, snazi i moći da nam i u najtežim trenutcima pruži svoj maksimu. Pomogne nam razbistriti um i ojačati tijelo, pomoći nam u svladavanju prepreka i jačanju imuniteta.

Ne zaboravite da priroda ima svoje čari cijele godine, pa čak i u najhladnijem dijelu godine. Možda u njoj nećete boraviti toliko intenzivno, ali posjetite je u društvu onih koje volite. Kako bi bili spremni, najvažnije od svega je misliti na obuću. Ona mora biti pomno odabrana, ali i sa svim karakteristikama koje odlijevaju jakim zahtjevima tla po kojem se krećemo.

Poljski modni brend CCC, koji je sinonim za različite modne stilove, kvalitetnu kožnu obuću i rješenja u kojima uživa cijela obitelj, na pragu zime predstavlja Sprandi kolekciju outdoor obuće u kojoj će svaka uzvisina biti svladana. U ponudi su modeli za muškarce i žene, ali i uniseks rješenja koja karakterizira potplat prilagođen različitim podlogama i gornji dio cipele koji grije stopalo i štiti od vlage.

Potražite svoj model!

Trenutno nema komentara

Comments are closed