Pripremite se za tjedan ljepote od 11.02. – 17.02.

Želite li zablistati ovog proljeća, ali i tijekom veljače isprobati neke nove tretmane i tako razmaziti kožu i sva čula, ne propustite već tradicionalni Tjedan ljepote. I ove godine ga organizira udruženje kozmetičara RH, a zamišljen je tako da provjereno dobri saloni na području Hrvatske nude tretmane, koji su u redovitoj ponudi salona višestruko skuplji, po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna.

Projektom TJEDAN LJEPOTE nastoji se promovirati kultura njege lica i tijela te približiti ponudu kozmetičkih salona našim sugrađanima. Stoga je ovo prilika da si građani priušte inače skupe kozmetičke tretmane po jeftinijoj cijeni.

beauty-tjedan-ljepote-modnialmanah

Što još morate znati?
Kuponi po 100 kuna se mogu kupiti tijekom navedenog perioda, a iskoristiti do 1.3. Popis salona i tretmana može se detaljnije pogledati na http://www.tjedan-ljepote.hr/

Budući da se u tjednu ljepote događa i Valentinovo evo prilike za darivanje onih koje volite. Dobra masaža, pedikura, čišćenje lica nisu tretmani samo za žene…

I da… prilikom kupovine svakog kupona, činite dobro dijelo. Tjedan ljepote ima i svoju humanitarnu stranu pa se tako dio sredstva doniraju „Domu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi Maslina“ iz Dubrovnika.

Trenutno nema komentara

Comments are closed