(Pre)živjeti dan u badiću?!

Čim počne ljeto, sezona kupanja i sunčanja, važno je samo jedno- kakav badić odabrati! On mora biti u skladu s građom tijela (najbolji prijatelj koji sakriva nedostatke, ali naglašava adute) ali i sa stilom kojeg ste odlučile nositi ovog ljeta.

Što to znači? Ukoliko ste ovog ljeta odlučile nositi boje, u tim nijansama neka bude i kupaći kostim, odučite li se za modni minimalizam 30-tih ili 40-tih neka u tom stilu bude i badić. Zašto je to toliko važno? Uskladite li badić s tijelom i vlastitim stilom moći ćete ga nositi i nakon odlaska s plaže (ili ćete s plaže u večernji izlazak, što je odličan izbor za sve partijanerice, zar ne?)

Kako kombinirati?
• Gornji dio kupaćeg kostima nosite u kombinaciji s prozirnim tunikama, majicama koje su heklane, mrežaste. Isto tako grudnjak možete nositi uz otvorenu košulju i kratku suknju.
• Jednodijelni kupaći kostim (posebno onaj s otvorenim leđima) nosite u kombinaciji sa kratkim ili dugim suknjama, kratkim hlačama… Uz njega kombinirajte modne detalje – narukvice, prstenje…
• Imate li manja prsa optički ih povećajte gornjim dijelovima ukrašenim volanima, resama. Upravo takav gornji dio možete uklopiti i u outfit za vaš večernji izlazak. Ne zaboravite u tom slučaju i ostale modne detalje poput velikih naušnica, štikli…
• Imate li prozirnu haljinu navucite je preko cijelog badića. Na taj način ćete osjećati sigurnost tijekom izlaska, ali i plijeniti pažnju gdje god se pojavite.
• Ove se sezone nose široke (vrećaste) hlače. Kombinirajte ih uz topiće/gornji dio badića i široke košulje dugih rukava koji se mogu zavrnuti. Želite li naglasiti liniju tijela donje krajeve košulje zavežite iznad pupka.

Trenutno nema komentara

Comments are closed