Prelistali smo novi dm katalog i pronašli inspiraciju za travanj…

Sad, kad smo u #ostanidoma fazi čitamo baš sve, a prospekti i katalozi nam se čine kao prozor u realan svijet. Nekako, kad njih listamo gledajući ponudu i čitajući zanimljive tekstiće skloni smo zamisliti da je sve ok i da život teče kao i uvijek, normalnim ritmom. Od kada su na snazi mjere za boravkom u kući, mi smo, priznajemo, otkrili dm-ov katalog kojeg smo ‘pokupili’ kraj blagajne i u njemu pronašli novitete, popuste, akcije ali i zanimljivosti o nekim proizvodima koje nismo do sada toliko i poznavali.

Za sve ljubiteljice prirodnog, ovog mjeseca dm stavlja naglasak na Alverde kozmetiku koja prekriva nesavršenosti na licu, ali vas i mazi i pazi.

dm-drogerie-markt-hrvatska-alverde-beauty-modnialmanah-3

Riječ je o dekorativnim proizvodima koji pomažu prekrivati nesavršenosti kod kože podložne crvenilu. Drugim riječima. Ova je dekorativna kozmetika rađena s posebnom namjenom i blagim sastojcima koja djeluje kao ‘obična’ šminka. Nakon rumenila koji je naš beauty must have već nekoliko sezona, evo i ostalih proizvoda koje hvale šminkerice, a koje ovog mjeseca možete kupiti i u miru isprobati.

Neka ljeto bude u znaku Alverde look-a.

Trenutno nema komentara

Comments are closed