Prekrasna AVON priča usmjerena na žene i zdravlje! Uključite se!

U proteklih godinu dana, cijeli se svijet okrenuo brizi o zdravlju. Iako je pažnja opravdano bila usmjerena na borbu s covid-19 pandemijom, ne smijemo zaboraviti da unatoč tome rak dojke ne miruje! Upravo on je jedan od najčešće dijagnosticiranih malignih tumora kod žena, kao i vodeći uzrok prijevremene smrti među ženama u Hrvatskoj.

Ipak, ta teška bolest je izlječiva u preko 90% slučajeva, ako se otkrije na vrijeme. Zato je važno redovno brinuti o svojim grudima #čekiraj i podsjećati drage ženske osobe da misle na svoje zdravlje #budizdrava. Mjesečni samopregled odličan je način da upoznamo svoje grudi, a godišnji odlazak specijalistu neophodan da se brinemo za svoje zdravlje.

Na Svjetski dan zdravlja, Avon je predstavio 2 nova broša s roza vrpcom, u dva različita stila: s kamenčićima i emajlirani. Kupnjom novog broša direktno sudjelujete u Avonovoj sljedećoj donaciji i postajete dio Avonove humanitarne obitelji.

beauty-avon-broš-rak-dojke-modnialmanah

Znate li?
Roza vrpca međunarodni je simbol borbe protiv raka dojke, a već godinama krasi i brojne Avonove proizvode od čije prodaje se izdvaja cjelokupan neto prihod za borbu protiv raka dojke u našoj zemlji. Avon je upravo donirao 42.000kn u proizvodima i novčanoj donaciji udruzi Sveta Agata u Glini, tako direktno pomažući onkološlim bolesnicama ovog potresom pogođenog područja.

Više na https://bit.ly/BrosRozaVrpca

Trenutno nema komentara

Comments are closed