Prahir Fine jewellery & De’llure store otvorio svoja vrata u Zadru

Petnaesta poslovnica Prahir i De`llure nakita otvorena je u Shopping centru Supernova Zadar. Bezvremenski nakit, uz prepoznatljiv i prostran interijer, privukao je brojne dame u svijet najsjajnijih modnih dodataka, a otvorenje je obilježeno ugodnim druženjem uz slatke zalogaje i čašu pjenušca.

Oduševljenje Prahir i De`llure nakitom nisu skrivale brojne poznate Zadranke: pjevačica Marina Tomašević, dizajnerice Ivana Bičanić i Božena Bratović Smolić, poduzetnica Sana Baraba, glumica Nadine Mičić, influencerice Andrea Reja, Antonela Novaković, Elizabeta Hrešček, Maja Beljan i druge.

Prahir je dugogodišnji i poznati brend nakita s bogatim izborom vjenčanog i zaručničkog prstenja, ali i drugih komada nakita od zlata i srebra koji odišu bezvremenskom elegancijom i minimalizmom.

Uz Prahir tu je sestrinski brend De`llure, kojem je teško odoljeti. Riječ je o urbanijem i pristupačnijem brendu koji u ponudi ima velik izbor ogrlica s medaljonima, lančića u nizovima, visećih naušnica, glomaznih narukvica i modernog prstenja jednostavnih linija. Sav nakit izrađen je od srebra, čelika ili zlata, s ukrašenim kamenjem u boji.

Povodom otvorenja, Prahir Fine Jewellery i De`llure store pripremio je prigodne popuste od 30% do 50% na zlatni, srebrni nakit te nakit od čelika.

Dalmatinke, iskoristite odličnu priliku i okitite se najelegantnijim i najposebnijim nakitom – pronađite Prahir Fine Jewellery i De’llure Store u Shopping Centru Supernova Zadar!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS