Postoji li outfit za blagdanski vikend? O da!

Unatrag nekoliko modnih sezona sve je više dizajnera koji proljetnu kolekciju počinju s prekrasno dizajniranim kombinacijama za blagdansko vrijeme. Ovakvi se komadi odijevaju na sam Uskrs kako bi se započela sezona lepršavih i lijepih odjevnih predmeta za brojne svečanosti koje počinju kada završi blagdanski vikend.

Ženama se ta ideja svidjela, pa je u skladu s pojačanom potražnjom lepršavih komada modna industrija za početak proljeća u fokus stavila pastelne boje, puno žute, cvjetni print koji oponaša prirodu. Razmišljate li o kombinaciji u kojoj ćete na svetu misu na Uskrs, na obiteljski ručak ili u posjetu prijateljima evo nekih modnih smjernica. Odaberite lepršavu haljinu cvjetnog printa preko koje ćete prebaciti končani kardigan ili sako.

outfit-blgdanski-vikend-modnialmanah

Za blagdansko vrijeme odjenite suknju krojenu u puni krug koja će naglasiti liniju struka, ali i omogućiti naoko jednostavnom total looku da se istakne u masi. Suknja može biti u pastelnim tonovima ili cvjetnog printa a uz nju nosite jednostavne gornje dijelove – uske topiće i vestice, strukiranu traper jaknu.

outfit-blgdanski-vikend-modnialmanah

Za one koje ne vole cvjetne printeve ovog su proljeća haljine u pastelnim tonovima. Odaberite model koji odlično pristaje vašoj građi tijela i začinite jednostavnu haljinu neobičnim modnim detaljima.

outfit-blgdanski-vikend-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS