Poslušajte savjet stručnjaka: ovako treba sačuvati hulahupke!

Izgledaju li vam ladice ili kutije s hulahupkama kao jedna hrpa (brdašce) špageta različitih boja, znajte da hulahupke ne čuvate na ispravan način. Naime, u hrpi koju imate nalaze se različitih debljina, uzoraka i tkanja pa dok izvlačite one koje trebate taj dan ostale ili pretvarate u klupko ili oštećujete. Da o hulahupkama koje trebate ne govorimo – samo jedno takvo izvlačenje može promijeniti dužinu vaših željenih čarapa. Zato poslušajte savjet stručnjaka i načine na koji način složiti, čuvati i sačuvati hulahupke.

Za početak izbjegavajte gužvanje i zapetljavanje hulahupki. Svaki model odvojite kako biste ih mogli složiti na ispravan način. Kako to napraviti? Presavijte dio s gaćicama tako da se presaviju i nogavice te krenite s rolanjem nogavica prema gore. Dobiti ćete lijepo oblikovan pužić/ kružnicu koja je spremna za spremanje. Ovako složene hulahupke možete staviti u kutiju ili u posebno dizajnirani spremnik koji je plitak i dizajniran tako da u njega stanu hulahupke jedna kraj drugih. Kako bi vam bile pregledne hulahupke posložite ih po bojama, debljinama ili uzorcima.

Što još morate znati? Kako biste sačuvali hulahupke perite ih ručno u mlakoj vodi s laganim deterdžentom kojeg ćete dobro isprati. Kako hulahupke nosimo direktno na tijelo pazite na to da ih održavate čistima.

Trenutno nema komentara

Comments are closed