Posebni trenuci ORCHESTRA klinaca!

Iako su još mali i oni vole pozivnice za posebne prigode. Vole se dotjerati i ići s nama na vjenčanja, rođendane, u posebne izlaske. Upravo zato im trebaju modne kombinacije u kojima će zablistati…

Francuski modni brend ORCHESTRA na početku proljeća 2017-te donosi neodoljive modne kombinacije za malene i velike šminkere koji se savršeno upotpunjuju sa svjetski modnim trendovima nas odraslih.

orchestra-fashion-modnialmanah

U programu za najmanje tako pronađite prekrasna rješenje za krštenje vaših mališana – bijele i ružičaste haljinice uz koje se vezuju modni detalji, kompleti hlača, prsluka i sakoa za male frajere. Svi komadi su napravljeni od najfinijih materijala dizajnirani tako da klincima pružaju ugodnost prilikom nošenja.

orchestra-fashion-modnialmanah

Za malo veće dječake i djevojčice ORCHESTRA donosi prekrasna rješenja koja su prigodna za pričest, ali i odlaske na vjenčanja s mamom i tatom. Djevojčice će blistati u haljinicama u ružičastim tonovima, ali i suknjama koje se lijepo upotpunjuju uz bluze i kardigane.

orchestra-fashion-modnialmanah

Dječacima je dana mogućnost izbora – duge hlače ili bermude u kombinaciji s lanenim košuljama ili majicama, modnim detaljima poput leptir mašni, kravata, tregera. Za zagrnuti tu su sakoi koje šminkeri mogu ponijeti i na rođendan najboljih prijatelja.

Više o Orchestra novitetima pročitajte na službenoj stranici ORCHESTRA HRVATSKA

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS