PopUp kokice s bijelom ili crnom čokoladom, karamelom… ? O da!

Čim ih stavite u usta one bude sjećanje na djetinjstvo. Na hrskave kokice prelivene čokoladom koje su mnogima od nas bile čista egzotika okusa. Ali toliko fino da su mnogi od nas upravo ‘čokoladnim kokicama’ zamijenili klasičnu čokoladu.

S krajem prošle godine, u modni ali i gastro fokus dolaze neobične kokice s potpisom prve domaće tvornice kokica PopUp. Sve kokice s njihovim potpisom zdrava su grickalica proizvedena na zraku, a na tek ispečene kokice dodane su namirnice koje ih čine drugačijim od svega na tržištu.

Za sve vas koje volite koketirati zdravljem i užitkom, za kraj današnjeg radnog dana u fokus stavljamo slatke PopUp kokice u kojima će uživati cijela obitelj.

Volite li karamelu?
Otvorite vrećicu PopUP kokica utopljenih u ukusnu karamelu koja pruža nezaboravan osjećaj.
Sastojci: kukuruz 71%, maslac 11%, šećer 17%

lifestyle-popup-corn-modnialmanah

‘Ovisnica’ ste o čokoladi?
PopUp u svojoj ponudi ima garantirano najbolji okus kokica dobiven mješavinom kokica pečenih na zraku te omotanih u kvalitetnu crnu i bijelu čokoladu. Kad ih budete jeli možete se poslužiti s nekoliko načina- birajte samo crne, pa potom bijele, podijelite je s onim koje volite tako da vi jedete jednu čokoladu, a vaša druga polovica drugu ili miksajte okuse. Što god odaberete znamo-nećete moći prestati grickati!
Sastojci: kukuruz 64%, maslac 11%, bijela čokolada 9%, crna čokolada 9%, šećer 7%

lifestyle-popup-corn-modnialmanah

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed