Popularni domaći modni brend predstavio kolekciju inspiriranu grafitima!

Naša poznata hrvatska dizajnerica Ogi Antunac odlučila je svoju novu kolekciju posvetiti jednom posebnom umjetničkom djelu-grafitu!

Promišljajući o vizualnom identitetu nove Link kolekcije Ogi je odlučila unijeti dašak moderne street vizualizacije, oduševljavajući kao uvijek inovacijama u stilskim interpretacijama.

“Nazvala sam ovu kolekciju Link Graffiti jer me već duže privlači ideja da grafite vizualno pretočim u kolekciju. Grafiti su uvijek bili odraz svakodnevice, odraz onoga o čemu misli obični mali čovjek, a to je odraz stvarnosti.” objasnila nam je dizajnerica.

Grafiti su umjetnost koja se nevjerojatno ubrzano razvija, no opet čija se vrijednost još uvijek osporava. Ogi je još jednom pokazala i dokazala zašto je već više od deset godina vladarica punk inspiracije i minimalističke elegancije kojom unosi dašak svježine na hrvatsku modnu scenu.

“Potaknuta uličnom umjetnošću oslikavanja manje ili više napuštenih ploha htjela sam pretočiti sliku koju svakodnevno viđam na zidovima našeg grada u odjeću odnosno dati opet malo prostora punk inspiraciji koja me uvijek prati I zapisana je u moj DNK.” dodala je Ogi.

Ovoga puta dizajnerica se odlučila igrati uzorcima i printevima te ističe kako je upravo ta kombinacija višeslojna kao i igra prozirnog I neprozirnog.

Cijela kolekcija osmišljena je tako da nudi total look, odnosno svi komadi funkcioniraju jedan s drugim. Kvalitetni i prirodni materijali oduvijek su svojevrsni dizajnerski potpis brenda Link by Ogi no za ovu kolekciju dizajnerica je uz kvalitetu poseban naglasak stavila i na udobnost.

Dizajnerica tekstila Ivana Žanko osmislila je print s porukom ljubavi I sreće za koje znamo da su nam danas najpotrebniji i koji su se odlično uklopili u cijelu kolekciju.

Link Graffiti kolekciju možete pronaći na link-by-ogi.com a na službenom Instagram profilu branda pratite sve novosti koje za Vas priprema Link by Ogi.

Photo: Sanja Jagatić
Model : Lana Klarić
Šminka: Nina Pejnović

Trenutno nema komentara

Comments are closed