Popularni brend Aromara, predstavio eterična ulja duboko povezana s blagdanom Velike Gospe

Koliko voli svoj posao, ali i kako je zapravo enciklopedija znanja, jedna od najpopularnijih aromaterapeuta kod nas, ali i začetnica aromaterapije, Mara Doljak, pokazala je i danas na blagdan Velike Gospe. Kako bi obilježila ovaj blagdan, sa svojim je timom osmislila prekrasnu priču o simbolici i značenju odabranih eteričnih ulja duboko povezanih s likom i duhom Blažene Djevice Marije. Način povezivanja nam pruža priliku da dublje razumijemo vlastitu duhovnost i povežemo se s prirodom na jedinstven način.

Znate li koja su to eterična ulja koja imaju poveznice s Gospom Marijom? Evo što su otkrili u Aromari (mala napomena: sva ulja koja dolaze iz laboratorija ove stručnjakinje su 100% prirodna i odlične kvalitete, a spomenuta i opisana ulja možete pronaći u web shopu)

beauty-aromara-velike-gospe-modnialmanah-eterična-ulja

Ruža: Simbol Marijine ljubavi prema Bogu; ruža često predstavlja božansku ljubav i milost.

Mirta: Ovaj delikatan miris simbolizira Marijinu nevinost i čistoću, a često se povezuje s djevičanstvom u kršćanskoj tradiciji.

Neven: Kao simbol Marijine nebeske slave, neven predstavlja svjetlo i toplinu koje Marija donosi svijetu.

Ružmarin: Ime Marijino dio je u nazivu Ružmarina, a ova biljka simbolizira uspomenu i odanost.

Borovica (Juniper): Prema sicilijanskoj legendi, grm borovice sakrio je svetu obitelj od progona vojnika pri bijegu u Egipat, čime je postala simbolom zaštite i utočišta.

Gospina trava: Simbolizira zaštitu i blagoslov, povezana s Marijinim milosrđem.

Trenutno nema komentara

Comments are closed