Pomladite se uz Teenlifting!

Napunili ste neke zrelije godine koje se vide na licu i tijelu. Mišići su postali ‘neposlušni’ pa tonus nekako klizi ‘prema dolje’. Vizualno – nedostaje čvrstoće muskulature, sjaja kože i one mladenačke razigranosti u očima! Vrijeme je za prirodan način buđenja uspavanih mišića, pojačanu drenažu i zatezanje koje će vam omogućiti da ponovo upoznate sebe iz mladih dana! Vrijeme je za Teenlifting dr. Sanje Gošović Malbaša!

Riječ je o jedinstvenoj metodi elektrostimulacije mišića lica i tijela uz pomoć patentiranih elektroda koje instantno pokazuju rezultate. Već nakon prvog jednosatnog tretmana postići ćete rezultate kao da ste vježbale u teretani punih osam sati ili da ste spavale devet sati u optimalnim uvjetima! Sve se radi uz pomoć posebno oblikovanih elektroda (koje su posljedica istraživanja i inovacija dr.Gošović punih 20 godina) za mišiće očiju, kružni mišić usta i poprečno-prugaste mišiće vrata, obraza, čela i skalpa. Za vrijeme tretmana prislonjene mokre elektrode stavljaju se na posebne dijelove lica stimulirajući izmjeničnom strujom mišiće, uzrokujući njihove kontrakcije i oblikovanje lica kao u vrijeme tinejdžerskih dana. Na tijelu se istovremeno tretiraju nadlaktice, pazušne jame, vrat, trup, stražnjica ili dno zdjelice i noge sa stopalima.

Uvod u svoju Teenlifting metodu dr.Gošović je pokazala na Medvedgradu, i to na vrlo zanimljivoj radionici u sklopu projekta Women’s days by modniALMAnah na kojoj je naglasak stavila na zdravlje mišića cijelog tijela. Pokazala je nekoliko zanimljivih vježbi za brzinsko zagrijavanje i istezanje, ali i ukazala na način stimulacije većih i manjih mišića na licu i dekolteu čiji se odgovor odmah vidio na licima brojnih žena. Isto tako predstavila je svoju inovativnost i pozvala sve žene (i muškarce) da zimu iskoriste za tretmane pomlađivanja.

Zašto je Teenlifting toliko poseban?

  • tretira mišiće direktno ispod kože, pa ipak pojačanom oksigenacijom poboljšava se cirkulacija te koža dobiva sjaj i zrači nakon samo jednog tretmana. Rezultati su vidno podignuto lice, obrazi postaju prirodno puniji, pojačava se cirkulacija i mišići postaju oblikovani i jači. Nakon samo par tretmana prepoznajete sebe u mlađim danima.
  • Kad je o licu riječ rezultati Teenliftinga su sjajni. Instantno djeluje na zatezanje kože, uklanjanje bora oko usana, očiju te limfne drenaže koja će djelovati na područje podbratka i vrata.
  • Ovaj tretman radi po principu dubokog prodiranja u mišiće što omogućava podizanje trbuha, bedara i stražnjice s vidljivim rezultatima tokom prvih 5,6 tretmana
  • tijekom samo jednog tretmana pojačava se cirkulacija zbog koje dolazi do brže eliminacije vode koja se zadržava u tijelu te pospješuje gubitak težine i nestanak celulita.
  • Drenaža omogućava detoksikaciju tijela i povećava oksigenaciju tkiva.
  • Teenlifting metoda se koristi za pomlađivanje i mršavljenje, ali i za tretiranje SMA-a, osteoporoze, inkontinencije mjehura, migrena, cerebralne paralize i Belove pareze.
teenlifting-modnialmanah-beauty-njega

Kako izgleda tretman? TEENLIFTING tretman tijela traje 30 minuta ili 60 minuta dupli tretman, kao i tretmani lica. Preporučuje se sto prije u životu početi s vježbanjem misica lica, 25 godina a gornje dobne granice nema. Iako dr. Sanja Malbaša Gošović ima TEENLIFTING Centar u Hrvatskoj,putem franšiza u Hrvatskoj i stranim zemljama, omogućava stranim klijentima odraditi tretmane. Klijenti, s obzirom na vrijeme i financije određuju broj tretmana na nivou godine. U početku je poželjno odraditi seriju od 12 tretmana lica u vremenu od 4 do 8 tjedana.

Trenutno nema komentara

Comments are closed