Pogled u modne zvijezde s potpisom Cloud&Co

Volite li profinjen ali dominantan nakit, ali i domaći modni potpis, vjerujemo kako ste s nestrpljenjem dočekali novitete Cloud&Co. Za nove modne početke, ali i svečanosti koje mnoge od nas čekaju, dizajnerica Katarina Zmazek predstavlja Constellation. Kako joj i ime kaže, nova kolekcija inspirirana je noćnim nebom i zvjezdanim konstelacijama.

Kao i uvijek kod Katarine i Cloud&Co-a glavni motivi kolekcije su polumjeseci, zvijezde, oblaci i kamenčići, ovaj put slagani tako da podsjećaju na stare karte zvijezda i konstelacija. Materijali su srebro, srebro s pozlatom, rosegold te poludragi kamenčići i sve je ručni rad. U kolekciji su naušnice i ogrlice, odnosno četiri bazna modela – klasičnog te tri u bojama namijenjenim za dnevne i noćne kombinacije. Ono što je zanimljivo je kako se naušnice slažu prema želji u različite kombinacije. Što različitije, to bolje!

Gdje kupiti?
Novu Cloud&Co Constellation kolekciju možete razgledati i kupiti u predivnom Cloud&co. trgovini u Preradovićeva 9 Zagreb od 10 do 20 h.

Trenutno nema komentara

Comments are closed