Počinje sezona kapa i šešira, evo što je must have!

Iako još nije jako hladno, sve je više vas koje svoje total lookove začinjavate lijepom kapom ili šeširom. Kao i sve i pokrivalice za glavu, kapa i šešir moraju biti u trendu i predstavljati pravi začin total looka.

Znate li koji su modeli must have?
Duboki šešir, kratkog oboda nekad je bio od podatne tkanine i pri ruci tijekom različitih sportskih aktivnosti. Imali smo ga u automobilu, sportskoj torbi sve do ove sezone kad ovaj model šešira dobiva čvrstoću, eleganciju i modnu nadmoć. Odaberite boju koja savršeno odgovara (prvenstveno) vašoj boji puti, kosi i očima, a onda koja se lako kombinira uz ono što nosite. Prilikom odabira oboda znajte jedno- želite li ublažiti bore, odaberite model šeširića čiji se obod lagano savija prema ramenima. Bore kao da će nestati.

kapa-šešir-must-have-modnialmanah

Njegovo veličanstvo fedora šešir! On je isto vrlo popularan model šešira ove sezone, a kao detalj se lako kombinira uz lepršave haljine, suknje u kombinaciji s puloverima, kožne jakne. Crni fedora šešir je svevremenski modni detalj koji pristaje svim oblicima lica ali i dužinama kose i frizurama.

kapa-šešir-must-have-modnialmanah

Beretka ili francuska kapa je modni detalj koji ne silazi s trona desetljećima. Može biti s kožnim detaljem na dnu, slično originalnoj kapi na glavama marinaca. Suprotno tome ovaj model kape može biti i bez forme kako biste je lako nakosile na jednu ili drugu stranu i po potrebi upotpunile broševima ili nekim drugim ukrasima.

kapa-šešir-must-have-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed