Počinje drugi krug sezonskih sniženja, evo što morate znati!

Gdje god pogledate vidjet ćete oznake sezonskog sniženja što poziva na kvalitetan shopping. Posebno sada kad je i službeno počeo drugi krug sniženja. Kako biste se što lakše snašli s povoljnim odjevnim komadima, modnim detaljima ali i kolekcijama koje možete nositi u ovoj i idućoj modnoj sezoni evo što morate znati:

  • Prije nego i krenete u shopping napravite analizu vlastitog ormara. Osvijestite što vam je potrebno kako bi total look bio potpun i na to se fokusirajte prilikom kupovine. Sezonska sniženja poput ovog koje je upravo počelo u Sinsay-u u fokus vam može staviti povoljne komade koje rado nosite. Kako ne biste kupile pete traperice ili 7 bijelu košulju samo zato što su povoljni, fokusirajte se na novo što još nemate u ormaru.
  • Sad je vrijeme da svoju djecu odjenete povoljno i kvalitetno za iduću sezonu. Pazite samo na veličinu- klinci će preko ljeta narasti za jedan konfekcijski broj. Uvijek je bolje kupiti malo veće nego premalo.
  • Ako ste se ovog proljeća pozdravili sa svojim zimskim kaputom ili jaknom, ali i ako ste shvatili da nemate novu vjetrovku, dobru trenirku i slično na ove se odjevne predmete fokusirajte sad kad su sniženi 50%.
  • Volite li on line kupovinu selektirajte ponudu upisujući iznos koji biste potrošili za određen odjevni predmet. Npr u Sinsay web shopu potražite odjeću koja košta 4,99 eura. Iznenadit ćete se odličnom ponudom!

Foto: Sinsay

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS